SZENIOR ATLÉTIKA OB 2012 EREDMÉNYEK, ÖSSZEFOGLALÓ, KÉPEK

TISZTELT SZAMOSZ TAGSÁG, VERSENYZŐK, BARÁTOK!

Gyönyörű nap volt a tegnapi jubileumi 30. SZAMOSZ OB!  Nagyszerű pálya, kiváló idő, izgalmak a tetőfokon, és több szenior országos és egyéni csúcs!  A képekre történő kattintással nagyban is megtekinthetik a tegnapi nap emlékképeit.

Látogassanak vissza a honlapra, ahol ma este már fent lesznek az eredmények, képek és rövid összefoglaló a versenyről.

A tombola húzás számait a holnapi nap folyamán jelentetjük meg.

Az abszolut legjobb női és férfi versenyző díját hamarosan kihirdetjük.

Kérünk mindenkit, hogy képeiket, youtubra felhelyezett video linket küldjék el email-en a herczeg07@yahoo.com-ra.

A képkeket töltsék fel flicker vagy fotobucker ingyenes tárhelyekre.

Egyedi jól sikerült képet az email címre küldjenek.

Gratulálunk Kis Pálnak a gerelyhajító M50 bajnoki elsőséghez és a tombola fődíjhoz, amely egy gyönyörű hétvége a Dráva Hotel Harkányban!

Üdvözlettel,

SZAMOSZ Elnökség

Reklámok

6 thoughts on “SZENIOR ATLÉTIKA OB 2012 EREDMÉNYEK, ÖSSZEFOGLALÓ, KÉPEK

 1. Ottő György vagyok.komlói gerelyhajító.A gondom az.hogy a szervezők nem biztosítottak 700grammos gerelyt!!Melegíteni így elég nehéz volt,minden dobásnál könyörögni kellett a szerért!Nagyon megalázó volt.A szert a szervezőknek kell biztosítani,mi van akkor ha Kiss Pali barátom nem adja oda a saját gerelyét??Elmarad a verseny???Köszi Pali,hogy versenyezhettünk!Más problémám nincs,azon kívül,hogy állati kicsit dobtam.A verseny ennek ellenére szuper volt!!Sportbaráti üdvözlettel:Ottó György

 2. Elképesztőnek tartom, hogy korábbi hozzászólásom….valószínű, mert nem tetszett egyszerűen eltűnt….akkor mégis miről szól a fórum?…és miféle eljárás ez?

  Magyarország 30.Szenior Országos bajnoksága

  Egy évben kétszer van OB. Erre készül mindenki és ehhez képest röpke idő alatt eldől a siker vagy a kudarc. A versenyzőnek az a „feladata”, hogy felkészüljön….a rendezőnek is. A nevezési mizéria, mert ezt nem lehet másnak nevezni az idei OB-n tetőzött katasztrofális szinten. Háromnegyed kilenckor kezdtem meg sorban állásomat…felkészülten. Egy csapatot képviselek és ezért elkészítettem nevezéseinket remélve ettől gyorsabban megy majd a dolog, mintha egyenként tenné ezt mindenki. Első állomás a regisztráció….hárman intézték? Az első probléma előre kitöltöttük a lapokat beírva az árat a 2.000 ft. Most néztem a kiírásban szó nincs arról, hogy az első számot követően a többi 1.500 ft. lenne. Korrekció. Következő a fizetés…két új tag miatt bonyolódik….összeadás fejben….kérdésem számológép nincs….dühös tekintet…majd a szatyor mélyéről előkerül…fizetek. Harmadik állomás rajtszám tombola. Jaj ennyi lapja van? Igen mert egy egyesület vagyunk…majd írják rá a neveket a rajtszámra…..szóval jegyezzek meg 11 nevet passzítva a rajtszámhoz….ollóval tombola nyiszbálás egyenként…a többiek türelmetlenül várnak sorukra…jön a víz….uccsó a számla….az egész nem tartott csak háromnegyed órát fél tízig…már bemelegítenem sem kellett, mert kivert a víz, meg az ideg. Tudsz jobbat írd meg…jöhet a válasz, de kinek is a dolga? Lehet elgondolkozni a megoldáson, de akkor mire az előzetes nevezés, ha marad a kézi vezérlés…? Költői kérdés…a kekec Mastersmisibától…

 3. Benes Magdolna vagyok, veszprémi kalapácsvető.
  Sokkal-sokkal jobb volt idén a pálya, mint tavaly. A baj csak az, hogy a női kalapácsvetés a versenyek legvégén volt, du. 3-ra volt kiírva, és 5-kor még nem kezdtük el. Ráadásul utána még a nehézkalapácsvetés, azt a férfiakkal együtt dobtuk, mert már este 1/2 8 volt. Ez nem lett volna még baj, csak nekünk nem hirdettek eredményt. Már pakoltak, amikor a férfi kalapácsvetőknek hirdettek eredményt, aztán a nehézkalapácsvetőknek, aztán semmi. A lelátóról is már mindenki elment. A dobogót meg már bontották is.
  Odamentem, megkérdeztem nekünk miért nem? – Nincs jegyzőkönyv, volt a válasz. Érdekes, minden más jegyzőkönyvet odavittek? csak ezt nem?
  Azért, mert rohannak haza, még nem kellene velünk így bánni. Én ugyanúgy egész évben edzek, és megdolgozom az eredményemért, mint az, aki felállhat a dobogó tetejére. Herczeg György végülis ott helyben, a füvön, a nyakamba rakott egy aranyérmet, de az nem ugyanaz. Egyáltalán nem ugyanaz. És én most 13.-szor lettem a női kalapácsvetés országos bajnoka….

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s