MASZ KÜLDÖTTGYŰLÉS VÁLASZTÁS 2013.

A SZAMOSZ IS RÉSZT VESZ 1 SZAVAZATI ARÁNNYAL A KÜLDÖTTGYŰLÉSEN!

Küldöttgyűlés időpontja: 2013. február 2.,Vasárnap, 10:00 h

Küldöttgyűlés helyszíne: Semmelweis Egyetem, Testnevelési és Sporttudományi Kar, 1123 Budapest, Alkotás út 44., Díszterem.

A küldöttgyűlés kiírásának céljait és értelmezését az Atlétika Magazin honlapján lehet megtekinteni. Örömmel tájékoztatjuk a szenior atlétákat, hogy a SZAMOSZ-t is képviselve jelöltként indul a választásokon Sátor László.  

SATOR_LASZLO

Nagyon fontos az atlétika sportág számára, hogy a mindenkori elnökség megfelelő összetételben szerepeljen, azaz a szakágak és a MASZ-hoz tartozó szervezetek megfelelő figyelmet kapjanak.  Sátor László személyében a szenior atléták mindenképpen nyernek, hisz a szervezet nagyobb hangsúlyt kaphat a szövetségen belül is.  A választáson indulókat, illetve bemutatkozásokat figyelemmel követhetjük a SZAMOSZ honlapján is.

A küldöttgyűlésen történő részvétel nyílt, így bármely szenior atléta ott lehet a vasárnapi megmérettetésen.  Lobbizzon minden szenior atléta egyesületénél Sátor László megválasztásáért!  A küldöttgyűlésen résztvevő szavazatokat az egyesületek kijelölt vezetői adják.  Adják le voksukat minél előbb szakosztályvezetőiknél!

A VIDÉKI EGYESÜLETEK VÁLASZT VÁRNAK A MASZ LÉPÉSEIRE –

kérdések, amelyek válaszra várnak / www.atletikamagazin.hu

SÁTOR LÁSZLÓ AZ ELSŐ JELÖLT A MASZ ELNÖKSÉGÉBE
www.gerely.hu

Reklámok