A SZENIOR ATLÉTÁK NEM SZEREPLENEK A MASZ 2013-AS SZAKMAI PROGRAMJÁBAN!

Hiába érkezik a nagy megmérettetési lehetőség a Szenior atléták részére, a 2013-as MASZ Szakmai Sport programja (LINK) egy betűt nem pazarol a hazai szenior korosztályok bevonására.  A 35+ korosztály közel 6 millió ember bevonásáról szól.  Lényegében, a jelek szerint, semmi nem változik a következő évben sem.  A több mint 1 milliárdos támogatásból amely ebben az évben érkezik a hazai atlétika fellendítésére, nincs forrás megjelölt téma és juttatás kör a szenior atlétika fellendítésére.  Persze, eddig sem volt támogatás, és hogy ne szokhassanak az idősödő atléták a jóhoz, ezután sem lesz.

Hozzászólásaikkal keressék meg a forumokat, a facebook újonnan elindult SZAMOSZ oldalát, és a SZAMOSZ Elnökségét.  Csakis egy szervezetként emelhetik fel korosztályos atlétáink szavukat a szervezet jövőjével kapcsolatosan.

A szenior Atléták a MASZ részére még mindig láthatatlanok! úgy is, hogy 2010. szeptember 1.-én Gyulai Miklós, Gyulai Márton és Nagy Sándor aláírásával a MASZ szándék nyilatkozatát adta be, majd megpályázta a 2014. Budapest WMA Fedett Pályás Világbajnokságot!  Keressük az összefüggéseket és magyarázatot, amely mögött egyelőre nem látunk kapcsolatot.

Reklámok